Local Informatii

Conectarea la Viitor: Reflectii asupra Seratei Tehnologice a Caselor Inteligente

19.05.2023 ⋅ 0 comentarii

Prezența semnificativă la evenimentul "Conectează-te la Viitor! Serată Tehnologică a Caselor Inteligente" și interesul manifestat pentru domeniul caselor inteligente au reconfirmat relevanța acestei teme în contextul actual. Mulțumiri sunt adresate tuturor celor care au onorat evenimentul cu prezența lor.

O recunoaștere specială este adresată lui Ovidiu Iepure de la ASD Automatizari, motorul din spatele prezentării inedite, care a navigat publicul prin universul fascinant al caselor inteligente.

De asemenea, trebuie menționată aprecierea pentru reprezentanții iNELS - Inteligentný dom, un nume marcant în producția de echipamente pentru case inteligente, cu sediul în Cehia. Recunoștința se îndreaptă către Michael Michalčík - Inels - Europe Export Manager și Jeevak Mathew Varughese - Inels Technical Support, pentru contribuția valoroasă adusă evenimentului.

Prezența și implicarea celor adunați sunt apreciate, stârnind entuziasm pentru viitoarele întâlniri, unde se vor explora împreună noi teme interesante. Mulțumirile se îndreaptă către toți cei care au împărtășit entuziasmul pentru tehnologia smart home în cadrul acestui eveniment. Inspirându-se din potențialul pe care tehnologia îl aduce în viețile oamenilor, organizatorii sunt gata pentru noi provocări.

Pentru mai multe detalii, vizitați: Sufrageria Aradeana

#Tehnologie #ConectareLaViitor #BusinessSocialClub #sufrageriaaradeana

fashiondays.ro