Stire

UTA joacă ACASĂ meciul decisiv pentru menţinerea în Superligă; ce declară antrenorul Mircea Rednic

22.05.2023 ⋅ 0 comentarii


Veste bună pentru arădeni: UTA va juca acasă meciul decisiv pentru menţinerea în Superligă, zilele şi orele la care se vor disputa partidele de baraj urmând să fie anunţate ulterior.

Casa Fotbalului a găzduit astăzi tragerea la sorți prin care a fost stabilită ordinea disputării jocurilor de baraj pentru menținerea/promovarea în Liga 1, respectiv pentru promovarea în Liga 2, scrie frf.ro, site-ul Federaţiei Române de Fotbal.

Potrivit sursei citate, barajul pentru menținerea/promovarea în Liga 1 se va disputa în dublă manșă. Datele vor fi stabilite și comunicate în cel mai scurt timp de deținătorii de drepturi TV.

În ceea ce priveşte programul meciurilor de baraj, acesta este următorul:

TUR

Gloria Buzău – UTA Arad;

Dinamo – Campionii FC Argeș;

RETUR

UTA Arad – Gloria Buzău;

Campionii FC Argeș – Dinamo.

Antrenorul Mircea Rednic susţine că şi-a dorit ca UTA să joacea acasă partida retur, deşi îşi propune să tranşeze disputa încă din prima manşă.

„Eu nu vorbesc de avantaje, dar mi-am dorit să jucăm returul acasă în faţa suporterilor noştri. Asta nu înseamnă că nu ne dorim să obţinem menţinerea încă din prima manşă. Am mare încredere, probleme de lot nu am avut şi nu avem, am aproape tot lotul la dispoziţie. Pe Benga nu ne vom baza în meciul de la Buzău, dar sperăm să fie apt pentru retur, nu e atât de gravă accidentarea pe cum ne lăsase prima impresie. Au mai fost jucători cu uşoare crampe din cauza efortului dar sunt ok, de mâine vor face toţi antrenament. Mai mult ca sigur vom avea parte de încă un joc tribunele pline la retur, aici e o plăcere să joci, îmi vine să mă reapuc de fotbal”, a declarat Mircea Rednic pentru uta-arad.ro, site-ul clubului UTA.

În eventualitatea unui succes în dubla din meciurile de baraj, Bătrâna Doamnă va începe al patrulea an pe prima scenă a fotbalului românesc.

Foto: Arhiva

 

 

 


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro