Stire

SYA Experience Arad - Un festival care celebrează diversitatea muzicală

25.05.2023 ⋅ 0 comentarii


În perioada 23-24 iunie 2023, orașul Arad devine gazda celei de-a doua ediții a festivalului SYA Experience Arad, un eveniment muzical organizat de inTimes Concept. Scopul acestui festival de amploare este de a aduce un plus de valoare întregii comunități arădene, depășind așteptările iubitorilor de muzică și acționând ca un catalizator activ în vestul țării.


SYA Experience Arad este mult mai mult decât un simplu festival de muzică. Este o călătorie muzicală inițiatică, care va captiva audiența prin diversitatea formelor artistice prezentate pe scena din Arad. În cadrul acestui eveniment, veți avea ocazia de a experimenta spectacole impresionante de flamenco pasional, tango aprins, etno-jazz vibrant, rock exploziv, pop energic și belcanto rafinat. Toate aceste genuri muzicale vor fi reunite într-un mod unic, sub numele de SYA.


Astfel, la SYA Experience Arad, veți avea șansa de a participa la o experiență culturală care revitalizează scena artistică a Aradului. Iar alături de alți iubitori ai muzicii, veți putea savura momente speciale și vă veți putea conecta la emoțiile transmise de artiști deosebiți.


Vă așteptăm la EXPO ARAD unde vom celebra împreună a doua ediție a festivalului SYA Experience și vom face ca Aradul să strălucească în peisajul cultural al întregii regiuni!Pentru mai multe informații și detalii despre SYA Experience Arad, accesați site-ul www.intimes.ro. Acolo veți găsi programul complet al festivalului, informații despre artiști și bilete.


Pentru a achiziționa bilete, accesați link-ul www.vivabilet.ro/bilete/muzica/sya-1/?lang=ro-RO".
fashiondays.ro