Stire

Al patrulea computer tomograf pentru Spitalul Judeţean

26.05.2023 ⋅ 0 comentarii


Consilierii județeni au aprobat, în ședința de ieri, transferarea Computerului tomograf spre folosință Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad (SCJUA). Acest aparat a fost achiziționat în cadrul proiectului de extindere a Unității de Primire Urgențe și va deservi această secție spitalicească. CT-ul a fost achiziționat cu 2,5 milioane de lei.

„Acesta este cel de-al patrulea computer tomograf aflat în dotarea Spitalului Județean. Puține spitale din țară au asemenea dotări. Pentru noi sunt prioritare modernizarea sistemului sanitar și îmbunătățirea actului medical. Ne dorim să avem un Spital cu aparatură cât mai performantă și, de asemenea, și cu personal medical profesionist, totul pentru a oferi condiții cât mai bune pacienților”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

De asemenea, tot în cadrul ședinței de ieri, au trecut în administrarea spitalului și alte bunuri, în valoare de peste 5,6 milioane de lei, constând în construcția propriu-zisă, în aparatură de climatizare, panouri solare, dotări specifice ISU etc., care fac parte tot din acest proiect, de extindere a UPU.

 


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro