Stire

Un nou pas important pentru preluarea Polivalentei, a bazinului „Delfinul” și a terenurilor de tenis de la Subcetate

26.05.2023 ⋅ 0 comentarii


Consiliul Județean dorește să preia de la Ministerul Sporturilor trei obiective: Sala Polivalentă, Bazinul „Delfinul” și complexul de tenis „Subcetate”. În acest sens, consilierii județeni au votat o nouă hotărâre, necesară pentru încheierea protocolului între minister și CJA.

„Vom prelua cele trei obiective pentru că sunt convins că vom gestiona mai eficient administrarea acestora. Atât Sala Polivalentă, cât și bazinul sau complexul de tenis au nevoie de investiții majore, ca să asigurăm arădenilor, sportivilor de performanță, dar și practicanților de sporturi de masă, condiții cât mai bune. Prin investițiile pe care le vom face ne dorim să impulsionăm sportul de performanță arădean, dar și să-i îndemnăm pe cât mai mulți arădeni să facă mișcare”, a declarat Răzvan Cadar, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad.

Aceste baze sportive au avut, în decursul anilor, un grad redus al investițiilor, pentru întreținerea, funcționarea și modernizarea lor. O preluare a acestora de către Consiliul Județean, care dorește să le modernizeze, nu poate fi decât benefică. În prezent, obiectivele avute în vedere nu mai corespund cerințelor de calitate și siguranță practicării diverselor activități sportive, având o stare avansată de uzură și necesitând lucrări ample de reabilitare.

Foto: Arhiva


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro