Local Sport Stire

UTA face primul transfer: Godberg Barry Cooper şi semnează noi contracte cu trei jucători aflaţi în lot

15.06.2023 ⋅ 0 comentarii


După despărţirile care au fost oficializate zilele trecute, conducerea clubului UTA a anunţat, în cursul serii trecute, că a făcut primul transfer. Vorbim de Godberg Barry Cooper, care a semnat ieri un contract pe o perioadă de un an cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon. De asemenea, clubul a semnat noi înţelegeri cu trei jucători aflaţi deja în lot.

Puternicul atacant de 25 de ani cu dublă cetățenie, italiano-ghaneză, a evoluat în sezonul precedent tot în Superliga României, pentru Chindia Târgoviște pentru care a marcat cinci goluri. În carieră a mai trecut pe la Aurora Seriante, Scanzorosciate, Lavello și Verdello în Italia, Condeixa, Arouca, Espinho și Vianense în Portugalia, dar și FC Schaffhausen în Elveția, Kukesi în Albania și Makedonija GP, în Macedonia, scrie uta-arad.ro, site-ul clubului UTA.

„Sunt foarte bucuros că voi face parte din familia acestui club plin de istorie și pasiune. Sunt extrem de nerăbdător să începem munca”, a declarat Cooper la puțină vreme după semnarea contractului.

Tot ieri, UTA a anunţat că a semnat noi contracte cu Iacob, Benga și Kucher.

„Florin Iacob va începe cel de-al cincilea sezon la Arad. A adunat 113 prezențe în poarta echipei și a purtat banderola de căpitan în ultimele sezoane.

Alexandru Benga, căpitan și el în ultimul sezon, a ajuns la UTA în primul sezon de după promovarea în Superligă și a adunat în total 99 de jocuri în toate competițiile.

Danylo Kucher a venit la Arad în acest an și a avut evoluții apreciate în cele nouă jocuri oficiale în care a apărat, mai informează uta-arad.ro.

 

 


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro