Stire Local Sport

Rareş Pop a semnat cu UTA până în 2027

28.06.2023 ⋅ 0 comentarii


Veste bună pentru fanii Bătrânei Doamne: tânărul Rareş Pop, dorit şi de alte grupări din Superligă, a semnat cu UTA un contract pe patru ani. Anunţul a fost făcut astăzi de reprezentanţii clubului.

Suntem bucuroși să anunțăm că - după un an în care a devenit certitudine în tricoul echipei UTA - Rareș Pop s-a legat și mai strâns de ”Bătrâna Domană” a fotbalului românesc. Puștiul care a intrat rapid în inimile publicului arădean a semnat un nou contract cu UTA, care se întinde până în vara anului 2027, scrie uta-arad.ro, site-ul clubului.

Născut pe 14 iunie 2005 și crescut în Academiile arădene UTA și Atletico, Rareș Pop a devenit rapid un exemplu mai ales în rândurile tinerilor din Arad, atât datorită reprezentațiilor entuziasmante din teren, cât și datorită interesului pe care îl acordă școlii. A debutat anul trecut în tricoul primei echipe, pe 1 mai, într-un meci cu U Craiova 1948, iar sezonul trecut a semnat patru reușite pe prima scenă și a fost autorul a tot atâtor assisturi. De asemenea, e convocat constant la loturile naționale de juniori.

Sursa foto: Fcaebook uta-arad.ro

 


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro