Stire

În ce stadiu se află lucrările pe patru dintre şantierele importante din municipiu (FOTO)

27.09.2023 ⋅ 0 comentarii


Viceprimarul Lazăr Faur a făcut, la începutul săptămânii, un tur al şantierelor din municipiu şi prezintă pe Facebook stadiul în care se află lucrările în cazul a patru dintre acestea.

„1.Pe strada Mărului s-au montat primele bănci, se lucrează la iluminatul public și s-au instalat aspersoarele pentru irigații. În curând sistemul de irigații va fi funcțional, ceea ce va permite însămânțarea ierbii.

2.În Piața Catedralei Vechi s-a ajuns la amenajările de pe laturile exterioare, unde se pregătește terenul pentru partea carosabilă și se montează andezit pe trotuare. Aici trebuie înlocuită și o magistrală secundară a CET-ului, pentru a nu fi nevoie de săpături și eventuale distrugeri ulterioare.

3.La Colegiul "Elena Ghiba Birta" continuă lucrările în subsol, unde intenționăm să terminăm execuția până la sfârșitul lunii octombrie. Prioritară acum este verificarea noului sistem de încălzire, făcându-se ultimele reglaje în perspectiva umplerii instalațiilor cu apă de către CET. Sălile de sport sunt aproape de finalizare, săptămâna viitoare urmând să sosească tarkettul pentru ambele încăperi.

4.La blocul de la Podgoria continuăm cu refacerea membranei de pe acoperiș. Prin montarea de schele suplimentare s-a extins zona de lucru pentru izolarea și finisarea pereților blocului. Așteptăm următorul lot de ferestre spre a fi montate”, informează viceprimarul Lazăr Faur.

Sursa foto: Facebook Lazăr Faur


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro