Stire Sport

Micovschi, cel mai bun jucător al partidei cu Craiova şi în echipa etapei

31.10.2023 ⋅ 0 comentarii


Partida câştigată de UTA în faţa Craiovei lui Mititelu nu a însemnat doar trei puncte extrem de importante şi prima victorie după mai bine de două luni, ci şi evidenţierea lui Claudiu Micovschi, care pare să fi renăscut sub comanda lui Mircea Rednic. Fostul rapidist a fost desemnat cel mai bun jucător al partidei, dar a fost selecţionat şi în echipa etapei a XIV-a.

„Claudiu Micovschi (UTA Arad) – Un gol şi o pasă decisivă. A făcut cel ma bun meci în tricoul formaţiei arădene”, este prezentarea care i se face jucătorului de atac al Bătrânei Doamne de către jurnaliştii de la lpf.ro, care alcătuiesc echipa etapei.

Din cel mai bun unsprezece de săptămâna trecută mai fac parte Horaţi Moldovan (FC Rapid 1923) - Christopher Braun (FC Rapid 1923), Andrei Miron (Universitatea Cluj); Branislav Ninaj (Sepsi OSK Sf. Gheorghe); Andrei Borza (FC Rapid 1923) - Jair Silva (Petrolul Ploiești); Dan Nistor (Universitatea Cluj); Karlo Muhar (CFR 1907 Cluj) - Marius Ştefănescu (Sepsi OSK Sf. Gheorghe) şi Philip Otele (CFR 1907 Cluj). În ceea ce priveşte antrenorul etapei, acesta este Cristiano Bergodi (FC Rapid 1923 - FOTO), care  „a pregătit perfect derby-ul cu Universitatea Craiova, iar la final s-a bucurat de cea de a 100-a victorie din carieră în SuperLiga României”.

Sursa foto: uta-arad.ro


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro