Local Stire

POSTUL – ÎNTRE ȘTIINȚĂ ȘI CREDINȚĂ

14.11.2023 ⋅ 0 comentarii


A VI-a ediție a conferințelor Dialoguri universitare by UVVG a adus sute de arădeni în sala de concerte a Filarmonicii din Arad. Publicul fidel al dialogurilor a venit însoțit de prieteni noi, astfel că, oameni din toate domeniile de activitate au luat parte la discuțiile dintre moderatorul George Grigoriu și invitatul său, renumitul endocrinolog, Dr. Virgil Stroescu. Momentele artistice ale sopranei Elena Velica ne-au purtat pe meleaguri de vis, prin vocea și talentul artistei.

Discuțiile au avut ca punct de plecare modul de viață și alimentație al fiecăruia, cu argumente bazate pe studii clinice, exemple din viață, și paralela mai mult decât evidentă cu modul de viață creștin, prin respectarea postului. Toată lumea prezentă a rezonat, mai bine de două ore, cu discuțiile și momentele muzicale de pe scenă, iar la final, invitații au onorat toate invitațiile la fotografii, momente deja tradiționale ale dialogurilor.

În încheierea evenimentului, doamna Rector a U.V.V.G. Arad, prof. univ. dr. habil Coralia Cotoraci, a dat întâlnire publicului la a VII-a ediție Dialoguri universitare by UVVG, care va avea loc în 12 decembrie. Detalii despre următoarea întâlnire cu moderatorul George Grigoriu și invitații săi vor fi comunicate în curând.

Evenimentul a fost difuzat live, atât pe pagina de facebook a UVVG, cât și a TV Arad, iar în scurt timp va fi postat și pe pagina de YouTube a UVVG.

Pentru a fi la curent cu evenimentele noastre, urmăriți-ne paginile de social media    

Facebook https://www.facebook.com/uvvgarad

Instagram https://www.instagram.com/uvvgarad/

YouTube https://www.youtube.com/@uvvgarad


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro