Stire

Concurs cu premii pentru micii spectatori arădeni

16.11.2023 ⋅ 0 comentarii


Trupa Marionete a Teatrului Clasic Ioan Slavici Arad își provoacă micii spectatori la... desenatMai exact – copiii sunt invitați, în perioada 19 noiembrie – 10 decembrie 2023, să urmărească spectacolele Trupei Marionete și, mai apoi, inspirați de acestea, să își transforme impresiile în opere de artă. Lucrările astfel realizate vor fi depuse la casieria Trupei Marionete pentru ca mai apoi, să fie expuse, jurizate și premiate.

Le propunem celor mici, ca surse de inspirație, trei dintre spectacolele noastre: Capra cu trei iezi, care se joacă în 19 noiembrie, Sperietoarea de păsări – în 3 decembrie și Hansel și Gretel  - în 10 decembrie. Copiii au libertate absolută atunci când își aleg subiectul lucrării: poate fi un personaj care le-a plăcut, o secvență din spectacol sau... de ce nu... o propunere de afiș.” – spune Bogdan Costea, manager al Teatrulul Clasic Ioan Slavici

Data până la care se pot depune desenele la casieria Trupei Marionete este 15 decembrie. Casieria este deschisă de marți până vineri, între orele 10:00 – 14:00, și duminică, în intervalul 9:30 – 11.00. Premierea celor mai bune trei lucrări va avea loc duminică, 17 decembrie, la ora 11.00, înaintea spectacolului Greuceanu.

Sponsor al proiectului este BNB – papetărie și birotică.


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro