Stire

Accident rutier în care au fost implicate un autoturism și o autoutilitară, între localitățile Vinga și Mănăștur

27.11.2023 ⋅ 0 comentarii


Astăzi, 27 noiembrie 2023, în jurul orei 13:00, pompierii militari ai Detașamentului Arad au intervenit cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, în urma producerii unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism și o autoutilitară, între localitățile Vinga și Mănăștur.
La locul evenimentului a fost solicitat și elicopterul SMURD.
De asemenea, in sprijinul pompierilor arădeni au intervenit și pompierii voluntari ai SVSU Vinga și Mailat.

În urma accidentului au rezultat două victime, printre care una încarcerată. Este vorba despre doi bărbați în vârstă de 19, respectiv 35 de ani, șoferii celor două vehicule.

Pompierii au acționat pentru extragerea victimei din autoturism, ulterior aceasta fiind preluată de către echipajul medical al elicopterului SMURD și transportată la spital pentru îngrijiri și investigații medicale suplimentare. Bărbatul în vârstă de 19 ani era conștient și cooperant, prezentând un traumatism la nivelul membrelor inferioare.

Cea de-a doua victimă, bărbatul în vârstă de 35 de ani, a fost evaluat medical la locul evenimentului și transportat la spital de către echipajul medical SMURD, fiind conștient și cooperant.

Pompierii militari arădeni au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul evenimentului.


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro