Local

Închiderea proiectului POCU Cantina Sfântul Nicolae - Serviciul Masă pe Roți pentru Bunicii Comunității si Concert Caritabil de Colinde

11.12.2023 ⋅ 0 comentarii


Arhiepiscopia Aradului vă invită la evenimentul de închidere a proiectului POCU "Cantina Sfântul Nicolae - Serviciul Masă pe Roți pentru Bunicii Comunității", urmat de un Concert Caritabil de Colinde intitulat "Dăruind vei dobândi".

Arhiepiscopia Aradului are onoarea de a vă invită Vineri, 15 decembrie 2023, începând cu ora 17:00, la Sala Marii Uniri, situată pe Bd. Revoluției, nr. 81, pentru a participa la conferința de închidere a proiectului "Cantina Sfântul Nicolae - Serviciul Masa pe Roți pentru Bunicii Comunității", finantat in baza contractului POCU/436/4/4/127757 din data de 09.04.2020.


Acest proiect de importanță socială și umanitară a avut o durata de 31 de luni si se va încheia în 25.12.2023. Proiectul a avut drept scop distribuirea unei mese calde zilnic, de luni până vineri către 170 de persoane cu vârstă peste 65 de an, adesea izolate, din comunitatea noastră timp de 25 de luni. Prin intermediul Proiectului Masa pe roti pentru Bunicii Comunității am reușit să aducem un strop de bucurie și să sprijinim nevoile de bază ale bunicilor noștri, oferindu-le pe langă o masa caldă si alte servicii sociale de care aveau nevoie.


Conferința de închidere va cuprinde prezentarea rezultatelor proiectului precum și planurile noastre pentru viitor, în care dorim să susținem și să consolidăm această inițiativă umanitară.

La finalul conferinței, vă invităm să luați parte la "Concertul Caritabil de Colinde – Dăruind vei dobândi", dedicat bunicilor comunității unde corurile vor împărtăși magia sărbătorilor prin cântecele tradiționale de Crăciun.


Evenimentul este deschis publicului larg, iar participarea este gratuită. Încurajăm comunitatea să se alăture acestei seri speciale, să împărtășească bucuria sărbătorilor și să aducă un strop de lumină în inimile celor care au nevoie de sprijin susținând mai departe proiectul prin donații sau implicare în una din modalitățile prezentate pe site-ul www.masaperoti.com sau pagina de facebook masa pe roți.


Vă așteptăm cu drag să fim împreună în această seară plină de emoție și solidaritate.


Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020.


Pr. Vicar Gheorghe GLIGOR                                                                                                                        Carmen Antoinette SCHMIDT –Manager de Proiect

ARHIEPISCOPIA ARADULUI

Str. Episcopiei, nr. 60, Arad

Tel.: 0257281856; 0257281872

Fax.:0257281904

Emali: episcopiaortodoxaarad@yahoo.com

www.episcopiaaradului.ro






fashiondays.ro