Local Religie

Arhiepiscopia Aradului încheie cu succes proiectul POCU "Cantina Sfântul Nicolae - Serviciul Masă pe Roți pentru Bunicii Comunității" și anunță intenția de a continua cu sprijinul comunității arădene.

16.12.2023 ⋅ 0 comentarii

Arhiepiscopia Aradului încheie cu succes proiectul POCU "Cantina Sfântul Nicolae - Serviciul Masă pe Roți pentru Bunicii Comunității" și anunță intenția de a continua cu sprijinul comunității arădene.

Arhiepiscopia Aradului se bucură să anunțe finalizarea cu succes a proiectului POCU "Cantina Sfântul Nicolae - Serviciul Masă pe Roți pentru Bunicii Comunității", un demers de suflet care a avut un impact semnificativ în sprijinirea persoanelor vârstnice din comunitatea noastră.

Cu o distribuire de mese calde zilnice către 170 de persoane cu vârsta peste 65 de ani, timp de doi ani, proiectul a reprezentat un angajament puternic pentru îmbunătățirea calității vieții celor mai vulnerabili membri ai comunității. În acest context, Arhiepiscopia Aradului dorește să exprime gratitudinea față de toți cei implicați în realizarea și succesul acestui proiect de importanță socială.

În lumina rezultatelor fructuoase obținute, Arhiepiscopia Aradului anunță cu entuziasm intenția de a continua acest proiect cu sprijinul comunității arădene. Contribuția și implicarea activă a locuitorilor din Arad sunt cheia pentru a menține și extinde beneficiile acestui serviciu vital pentru cei în vârstă.

Suntem convinși că solidaritatea comunității noastre va fi un motor puternic pentru sustenabilitatea acestui proiect și că, împreună, vom continua să aducem bucurie și sprijin în viețile celor care au nevoie de ajutor.

Evenimentul de închidere a fost marcat de emoție și recunoștință în cadrul unui Concert Caritabil de Colinde, intitulat "Dăruind vei dobândi". Au colindat cu bucurie, umpland sufletele invitatilor de emotie Corul Seminarului Teologic Arad dirijat de prof. diacon Marius Martin Lascoiu, Corul Allegria al Colegiului de Arte Sabina Dragoi Arad, dirijat de dna. Prof. Corina Teuca, Corul Scolii Gimnaziale Secusigiu dirijat de dna. Prof. Stefan Simona si copii din Grupa Ursuletilor ai Gradinitei PP Elefantelul Alfa. In cadrul concertului de colinde, copii din Grupa Ursuletilor ai Gradinitei PP Elefantelul Alfa, impreuna cu Brutaria Wolf Buteni au donat 100 de paini pentru proiectul Masa pe roti. Osteneala colindatorilor a fost rasplatita cu cadorui oferite cu draga de magazinele Calla si ACA din Arad.

Arhiepiscopia Aradului își exprimă recunoștința față de toți partenerii, voluntarii și susținătorii implicați în acest proiect nobil și îi încurajează pe toți cei interesați să se alăture eforturilor noastre în continuarea acestui demers de solidaritate și compasiune.

Pentru informații suplimentare și contribuții la proiect, vă rugăm să contactați !

www.masaperoti.com


Pr. Vicar Gheorghe GLIGOR 

Carmen Antoinette SCHMIDT –Manager de Proiect

ARHIEPISCOPIA ARADULUI
Str. Episcopiei, nr. 60, Arad
Tel.: 0257281856; 0257281872
Fax.:0257281904
Emali: episcopiaortodoxaarad@yahoo.com
www.arhiepiscopiaaradului.ro


fashiondays.ro