Stire

Compania de Apă a achiziționat două autospeciale de ultimă generație, pentru servicii de vidanjare și desfundare a canalizării

18.01.2024 ⋅ 0 comentarii


Cele două autospeciale combinate achiziționate de Compania de Apă Arad la sfârșitul anului 2023 au ieșit de astăzi pe teren. Este vorba de două utilaje care vor asigura servicii de vidanjare și desfundare a canalizării și vor deservi tot  județul. Cu tehnologie de ultimă generație și performanțe remarcabile, autocombinatele sunt dotate cu pompe de vid pentru absorbtie si pompe de înaltă presiune pentru curatarea canalelor si tevilor.        

Cele două autospeciale completează parcul de utilaje al Companiei de Apă Arad iar achiziția a fost imperios necesară pentru a asigura servicii optime de curățare și întreținere a conductelor.

Compania de Apă Arad revine cu rugămintea ca arădenii să fie conștienți că funcționarea optimă a sistemului de canalizare depinde și de ei. La prima ieșire în teren a autospecialelor, doar din zona blocurilor de pe str. Nicu Aristide Dragomir, au fost evacuați din sistemul de canalizare peste 10 saci plini cu șervețele umede și alte materiale. Șervețelele umede și reziduurile de alimente grase aruncate necorespunzător în canalizare creează blocaje, care apoi provoacă înfundarea sistemului și previn drenajul neîntrerupt și continuu al apelor uzate.

 

 


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro