Stire

Doliu în familia Direcției de Asistență Socială Arad: a murit Etelka Nagy

18.01.2024 ⋅ 0 comentarii


O veste tristă a marcat astăzi instituția, la anunțul plecării spre cele veșnice a fostului director Etelka Nagy, cea care a pus bazele acestei instituții și a condus-o timp de 20 de ani.

Si-a făcut un crez în a-i ajuta pe cei cu care viața nu a fost darnică. A luptat ca aceștia să poată beneficia de un ajutor, a creat compartimente care să sprijine fiecare persoană defavorizată, a încercat să îi integreze în societate. A înființat un centru pentru copii infestați cu HIV, a creat un adăpost de noapte pentru oamenii străzii.

Sunt doar câteva din realizările lui „Etuș”, așa cum îi spuneau apropiații, așa cum o cunoșteau atâția arădeni. „Etelka Nagy a fost un om bun, un prieten drag, un profesionist, a plecat azi lăsandu-ne fără cuvinte, doar cu durere. A lăsat în urma ei un gol imens. Singurul loc de unde nu o poate lua nimeni, este inima noastră, unde va rămâne veșnic. Dumnezeu să o odihnească în pace!” sunt cuvintele actualului director general al Direcției de Asistență Socială Arad, Oana Pârvulescu.


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro