Stire

„Nu te droga, în joc e viața ta!”, un eveniment dedicat tinerilor care riscă să cadă în plasa traficanților de droguri

18.01.2024 ⋅ 0 comentarii


Filiala Arad a Patronatului Național Român, împreună cu Consiliul Județean Arad, CJCA, Inspectoratul Școlar Județean, Universitatea Aurel Vlaicu Arad, Club Rotary, Rotary Cetate, Lions, OSTSM organizează un eveniment destinat prevenției consumului de droguri în rândul tinerilor liceeni.

Evenimentul denumit „Nu te droga, în joc e viața ta!” are ca scop, conștientizarea și coagularea societății civile în vederea tragerii unui semnal de alarmă privind pericolul consumului de droguri în rândul tinerilor. „Este foarte important ca mediul de afaceri să beneficieze de forță de muncă tânără care să performeze în domeniile pe care și le aleg iar creșterea consumului în rândul tinerilor reprezintă un real pericol privind viitorul pieței forței de muncă”, susține Marcel Măinescu, președintele filialei Arad  a Patronatului Național Român.

La eveniment vor participa ca și speakeri comisarul Cătălin Țone (fost șef Brigada de Combatere a Criminalității Organizate București), expert antidrog, alături de un fost consumator de droguri, și dr. Dorina Onița medic primar psihiatru (medic șef CSM). Evenimentul va avea loc la sala festivă din Corpul M (Micalaca) a Universității Aurel Vlaicu din Arad începând cu orele 12:00.

„Patronatul Național Român filiala Arad, dorește să unească diverse sfere de influență pentru a duce o luptă comună împotriva acestui flagel iar publicul țintă sunt copiii din liceele arădene”, a mai spus Măinescu.

Sursa foto: comisiajuridica.ro

 


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro