Stire

Hoți de buzunare care „acționau” la meciul FCC UAV Arad-ACS Sepsi Sfântu Gheorghe, prinși de jandarmi (VIDEO)

22.02.2024 ⋅ 0 comentarii


Miercuri,  la încheierea meciului de baschet feminin din cadrul Ligii Naționale dintre echipele FCC BASCHET UAV și ACS SEPSI SFÂNTU GHEORGHE disputat la Sala Sporturilor ,,Victoria" din municipiul Arad, jandarmii arădeni care au acționat pentru asigurarea măsurilor de ordine publică pe timpul competiției sportive, au fost sesizați de către un băiat in vârstă de 13 ani, cu privire la faptul că pe timpul meciului i-a fost sustras telefonul mobil.

Având în vedere cele sesizate și pe baza semnalmentelor oferite de tânăr cu privire la persoanele bănuite că i-ar fi sustras acestuia telefonul, jandarmii au procedat la verificări și  în scurt timp au identificat cele două persoane care au sustras bunul,  în zona Gării CFR din municipiul Arad și au fost întocmite acte de sesizare la art. 228 din CP .
 Actele de sesizare vor fi înaintate organelor abilitate în vederea continuării cercetărilor.

Totodată pe timpul meciului de baschet jandarmii arădeni  au aplicat o sancțiune contravențională pentru adresarea de injurii unui bărbat în vârstă de 61 de ani, care aflat în zona VIP a tribunei, a adresat injurii unor persoane pe timpul desfășurării partidei.


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro