Stire

Tânăr de 30 de ani arestat pentru viol și violență în familie

05.03.2024 ⋅ 0 comentarii


Un tânăr din județul Arad a ajuns după gratii pentru că a întreținut raporturi de natură sexuală cu o minoră pe care a lăsat-o însărcinată.

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, „s-a dispus începerea urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol. Prin ordonanţa din data de 03.03.2024, s-a dispus schimbarea încadrării juridice din infracțiunea de de viol, în infracțiunea de viol, și extinderea urmăririi penale cu privire la infracţiunea de violență în familie”.

Prin ordonanţa din data de 04.03.2024 s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul M.M.M pentru săvârşirea infracţiunilor de viol şi violenţă în familie.

În fapt s-a reţinut că în perioada în perioada decembrie-februarie 2024, inculpatul M.M.M (concubinul persoanei vătămate) în vârstă de 30 de ani, a întreținut mai multe raporturi sexuale cu persoana vatamată minoră în vârstă de 15 ani A.I.A, care a rămas însărcinată, iar în data de 25.02.2024, i-a aplicat acesteia două lovituri cu palma peste față.

Ieri, în cauză a fost formulată o propunere de luare a măsurii arestului preventiv faţă de inculpatul M.M.M, propunere ce a fost admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Arad, dispunându-se arestarea preventivă a acestuia pe o durată de 30 zile.


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro