Stire

Patiseria Aurora din Lipova – arsă cu 7.000 de lei de Protecția Consumatorilor și închisă temporar (FOTO)

07.03.2024 ⋅ 0 comentarii


Comisarii de la Protecția Consumatorilor au amendat cu 7.000 de lei o patiserie din Lipova la care au descoperit neregului. Este vorba despre Patiseria Aurora.

„În urma unor sesizări ale consumatorilor, Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Arad  desfășurat  o serie de acțiuni de  control de  verificarea prevederilor legale la prestarea serviciilor de alimentație publică”, susțin reprezentanții instituției. Aceștia au ținut să precizeze că în urma controalelor făcute la SC ARENA 1 PLUS  AURORA SRL – PATISERIA   AURORA  LIPOVA  au fost aplicate două  amenzi   contravenționale în valoare totală de 7000 lei,  cărora li s-au adăugat și măsura complementară de oprire temporară a prestării serviciilor până la remedierea deficiențelor constatate. „Abaterile constatate de echipele de control au fost următoarele: condiții igienico sanitare necorespunzătoare;   proceduri prin care se pun în pericol viața și sănătatea consumatorilor; neinformarea consumatorilor cu privire la valoarea nutrițională a preparatelor.

Toate  măsurile dispuse vor fi verificate, iar unitățile de alimentație publică  rămân, în continuare,  sub atenta supraveghere a CJPC Arad”, au transmis comisarii.

 


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro