Stire

Rețea nouă de apă pe o stradă din Sebiș (FOTO)

20.03.2024 ⋅ 0 comentarii


Sebișul este unul dintre orașele județului care s-a dezvoltat mult ca urmare a atragerii de fonduri europene și guvernamentale, în actualul mandat bugetul local majorându-se de patru ori, de la 16 milioane de lei, la 64 de milioane de lei. Dacă multe investiții se realizează cu ajutorul fondurilor atrase de administrația locală, de la bugetul local au rămas resurse pentru a cofinanța lucrările care necesită acest lucru, dar și pentru a finanța alte investiții.

„Pe partea de utilități publice ne-am axat pe înlocuirea sau îmbunătățirea serviciului de alimentare cu apă. Astfel am reușit să înlocuim și să extindem rețeaua pe 7 kilometri și avem un proiect de mari dimensiuni în valoare de 17 milioane de lei, prin care vom înlocui 10 kilometri de magistrală, care este din azbociment”, ne mărturisea recent primarul Cristian Feieș.

Începând de astăzi, se lucrează pe strada Căprioarei.  „Astăzi  am început lucrările la înlocuirea rețelei de distribuție a apei potabile pe strada Căprioarei, care este în prezent din fier, lucrările le facem cu "forțe proprii"!”, a scris pe Facebook Cristian Feieș.

Sursa foto. Facebook Cristian Feieș


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro