Stire

Doi elevi au ajuns în arest pentru că au bătut un coleg de liceu

27.03.2024 ⋅ 0 comentarii


Ieri, polițiștii arădeni au fost sesizați despre faptul că, în dimineața aceleiași zile, în jurul orei  8:00, mai mulți tineri, de la o unitate școlară din municipiu, ar fi fost abordați de alți tineri, din aceeași școală, cele două grupuri având un schimb de replici și injurii, în zona Boul Roșu.

În urma interacțiunii, un elev ar fi fost lovit și ar fi căzut la pământ, ulterior fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Polițiștii au întocmit un dosar penal, pentru identificarea tuturor persoanelor implicate, clarificarea situației de fapt, stabilirea participației fiecăreia și luarea măsurilor legale care se impun.

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale, au fost identificate persoanele  bănuite de lovirea tânărului, în persoana a doi băieți, de 16 și 17 ani.

În baza probatoriului administrat, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Potrivit unor surse, victima a suferit comoție cerebrală. 


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro