Stire

În cadrul programului Erasmus+ Cadru didactic turc, în schimb de experiență la UVVG

29.03.2024 ⋅ 0 comentarii


Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” găzduiește în această săptămână vizita unui cadru didactic de la Izmir Tinaztepe University, Turcia. Prof. univ.  Melin Balci se află în România în contextul unei burse Erasmus+ de predare în cadrul Facultății de Stomatologie din cadrul UVVG, la Medicină Dentară și Tehnică Dentară.

Oaspetele turc a vizitat Institutul de Științe ale Vieții “Aurel Ardelean”, Centrul internațional de microscopie în stomatologie și laboratoarele de practică ale UVVG.

Cursurile predate studenților în cadrul acestui schimb de experiență au avut ca temă materialele restaurative compozite.

„În calitate de cadru didactic în cadrul Universității Tinaztepe, participarea mea la programul Erasmus+ de predare la Universitatea de Vest Vasile Goldiș a reprezentat o oportunitate excepțională de a interacționa și de a colabora cu colegi și studenți dintr-o altă țară. Acest schimb academic și cultural a fost extrem de valoros pentru mine și pentru dezvoltarea mea profesională. În timpul șederii mele la Universitatea de Vest Vasile Goldiș, am avut privilegiul de a preda cursuri pentru studenții facultății de stomatologie. A fost o experiență încântătoare să împărtășesc cunoștințele mele și să interacționez cu studenții, să descopăr perspective noi și să încurajez schimbul de idei într-un mediu academic dinamic. Pe lângă activitatea de predare, am avut oportunitatea să vizitez baza materială a Universității de Vest Vasile Goldiș. Am fost impresionată de infrastructura modernă și de echipamentele de înaltă calitate disponibile studenților și personalului universitar. Această experiență mi-a oferit o perspectivă valoroasă asupra diferitelor abordări în furnizarea educației stomatologice și a întărit convingerea mea în importanța investițiilor în educație și cercetare”, a declarat Prof. univ  Melin Balci.

“În calitate de Coordonator Instituțional Erasmus+ al Universității de Vest Vasile Goldiș din Arad, doresc să subliniez importanța mobilităților Erasmus+ și a schimbului de bune practici între parteneri în cadrul acestui program european de educație și formare. Universitatea de Vest Vasile Goldiș din Arad este profund angajată în promovarea mobilităților Erasmus+ și a schimbului de bune practici cu partenerii săi din întreaga Europă. Considerăm că aceste activități sunt fundamentale pentru dezvoltarea personală și profesională a participanților, precum și pentru îmbunătățirea calității și a internaționalizării învățământului superior” a conchis Dariana Savici, coordonator instituțional Erasmus+ în cadrul UVVG.


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro