Sport

UTA își deschide porțile pentru copii la meciul cu FC Botoșani

01.04.2024 ⋅ 0 comentarii


Ca urmare a deciziei aberante luate de Comisia de Disciplină a FRF, UTA a fost sancționată pentru actele huliganice ale suporterilor CSA, care au mers la meciul dintre Bătrâna Doamnă și Dinamo să se ia la harță cu fanii câinilor roșii. Astfel, atât UTA, cât și Dinamo au fost obligate să joace următoarele patru meciuri de acasă fără spectatori, hotărâre la care clubul arădean a făcut contestație.

Până la rezolvarea contestației, conducerea clubului a decis să permită, conform regulamentului, accesul copiilor sub 14 ani la meciul de vineri cu FC Botoșani. 

„UTA așteaptă copiii Aradului la meci!

În vederea meciului cu FC Botoșani, pe care UTA îl va disputa vineri, ora 17:30, în cadrul etapei a 3-a din play-outul Superligii, dorim să facem următoarele precizări:

1. Accesul va fi GRATUIT și va fi permis EXCLUSIV, copiilor sub vârsta de 14 ani. Aceștia vor veni însoțiți de UN SINGUR ADULT pentru 10 copii.

2. Conform regulamentului de organizare, însoțitorii sunt rugați să aibă asupra lor tabelul nominal cu numele și prenumele fiecărui copil de care sunt răspunzători, semnat în josul paginii.

3. Însoțitorii sunt rugați să trimită în prealabil tabelul completat, până joi, ora 17:30, pe adresa de email: club@uta-arad.ro

4. Accesul se va face inițial doar la TRIBUNA A 2-A, ”Gioni Brosovszky”.

5. În cazul în care joi, decizia de la Comisia de Apel va fi favorabilă în totalitate, toți copiii înscriși vor fi mutați în Peluza SUD”, au scris pe Facebook reprezentanții clubului. 

Sursa foto: Facebook UTA Arad


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro