Stire

Zeci de elevi și profesori de la un liceu din Timișoara au fost duși de urgență la spital

03.04.2024 ⋅ 0 comentarii


Zeci de elevi şi profesori de la Colegiul Naţtional C.D. Loga din Timişoara au ajuns la Spitalul de Copii „Louis Ţurcanu” şi la Spitalul Municipal din Timişoara, cu simpatome de intoxicaţie. Nu se cunoaşte cauza, mai ales că unitatea de învăţământ nu are cantină, nu este racordată la gazele naturale şi nici nu a fost făcută dezinsecţie sau deratizare. Cursurile şcolare au fost suspendate miercuri, scrie realitatea.net.

Numai noaptea trecută 9 elevi au fost transportaţi cu ambulanţele la Spitalul de Copii „Louis Ţurcanu” din Timişoara, iar la primele ore ale dimineţii alte 12 persoane au ajuns la spitale. În total, 15 copii sunt, în prezent, internaţi la Spitalul de Copii, alţi doi sunt la Spitalul Municipal şi tot la Spitalul Municipal este internat şi un profesor. Cu toţii au simptome de intoxicare. Au acuzat dureri abdominale, vărsături, scaune diareice. De asemenea, alţi elevi şi profesori cu aceleaşi simptome nu s-au deplasat încă la spital.

În noaptea de marţi spre miercuri, la ora 1.00, ISU Timiş a dispus deplasarea la Colegiul Naţional C.D. Loga a unui echipaj CBRN cu 6 subofiţeri, pentru identificarea unei posibile surse de intoxicare.

Intrați AICI pentru detalii.


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro