Stire

Elicopterul SMURD a intervenit la mai multe situații-limită în ultima săptămână

08.04.2024 ⋅ 0 comentarii


Elicopterele SMURD au intervenit pentru salvarea a 101 persoane în ultima săptămână.

Elicopterele SMURD au intervenit pentru salvarea a 101 persoane aflate în situaţii limită în săptămâna 1- 7 aprilie, potrivit unui bilanţ publicat luni de Inspectoratul de Aviaţie Civilă al MAI.

Piloţii IGAv au avut săptămâna trecută 121 de misiuni operative pe întreg teritoriul naţional, cele mai multe solicitări fiind primite de echipajele elicopterelor SMURD, care au intervenit pentru salvarea a 101 persoane aflate în situaţii limită. Cele mai multe intervenţii le-au avut piloţii de la punctul operaţional Târgu Mureş (18), urmaţi de cei din Arad (14 intervenţii), Iaşi şi Bucureşti (câte 13 intervenţii), Constanţa (12 intervenţii), Craiova (10 intervenţii), Caransebeş (8 intervenţii), Braşov (7 intervenţii), Galaţi (3 intervenţii).

Elicopterele IGAv au efectuat 14 misiuni de suport aerian, dintre care o misiune de căutare-salvare şi 6 misiuni pentru monitorizarea traficului rutier, în sprijinul Poliţiei Române, în volum total de 22:43 ore de zbor, precum şi 7 misiuni de survol şi patrulare aeriană a frontierei de stat, în comun cu Poliţia de Frontieră.


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro