Stire

Tânăr arestat preventiv pentru că a bătut un polițist

08.04.2024 ⋅ 0 comentarii


S-a întâmplat într-un local din Ineu. Un tânăr de 25 de ani a agresat fizic un polițist din oraș care se afla în timpul serviciului.

La nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ineu se efectuează cercetări față de un inculpat, în vârstă de 25 ani, cu privire la săvârșirea infracţiunii de ultraj.

Potrivit procurorilor, din probatoriul administrat în cauză a rezultat că inculpatul, în noaptea de 06/07.04.2024, în zona unui local de pe raza orașului Ineu, l-a agresat fizic pe un agent de poliţie din cadrul Poliției Orașului Ineu, în timp ce acesta se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, provocându-i leziuni traumatice ce necesită pentru vindecare 10 – 12 (zece - doisprezece) zile de îngrijiri medicale.

În data de 07.04.2024 inculpatul a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăți din cadrul Judecătoriei Ineu, cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, cererea fiind admisă. Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt și a stabilirii răspunderii penale a inculpatului.


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro