Stire

Cushman & Wakefield Echinox: 18 Gym Fitness & Beauty se extinde la Arad în cadrul centrului comercial Agora, fostul Galleria

22.04.2024 ⋅ 0 comentarii

 

Cushman & Wakefield Echinox: 18 Gym Fitness & Beauty se extinde la Arad în cadrul centrului comercial Agora, fostul Galleria 

 

Bucureşti, aprilie 2024: 18 Gym Fitness & Beautya treia cea mai mare rețea de săli de fitness din România, și unul dintre cei mai dinamici jucători din acest sector, va deschide o nouă locație în centrul comercial Agora Arad (fost Galleria Arad), tranzacția de închiriere a noului spațiu fiind intermediată de compania de consultanță imobiliară Cushman & Wakefield Echinox. 

Aceasta este prima sală a rețelei în orașul Arad, și a 37-a locație operată de 18 Gym Fitness & Beauty la nivel național. 

Agora Arad are o suprafață de 36.000 metri pătrați, și în prezent se află într-un proces semnificativ de renovare și modernizare, actualii proprietari având totodată ca strategie și repoziționarea pe piață ca o destinație de cumpărături de proximitate, cu un mix variat de retaileri adaptat la nevoile locuitorilor din zonă. 

Raluca Zlate, Consultant Retail Agency Cushman & Wakefield Echinox: ”Suntem bucuroși să anunțăm securizarea primei locații 18 Gym Fitness & Beauty din Arad, în cadrul centrului comercial Agora, proiect care, odată cu finalizarea lucrărilor de renovare, va readuce pe piața din oraș spații moderne oferind toate condițiile pentru a acomoda o gamă variată de rataileri spre beneficiul locuitorilor din zonă”. 

La nivel național 18 Gym Fitness & Beauty are 36 de locații deschise, în 14 orașe, iar pentru anul 2024 obiectivul este deschiderea a încă 10 locații, astfel fiind atinsă borna de 40 de locații, o performanță de excepție în industria fitness din România.

Cushman & Wakefield Echinox este o companie de consultanță imobiliară de top pe piața locală, activând în toate segmentele pieței imobiliare. Cushman & Wakefield Echinox, afiliatul exclusiv al Cushman & Wakefield în România, deținut și operat independent, cuprinde o echipă de peste 80 de profesioniști și colaboratori, ce oferă o gamă completă de servicii investitorilor, dezvoltatorilor, proprietarilor și chiriașilor. 

Departamentul de Retail al Cushman & Wakefield Echinox a intermediat anul trecut 26 de tranzacții de închiriere totalizând aproximativ 30.000 de metri pătrați în București și în principalele orașe din țară în 2023, pentru clienți precum Somproduct, Mobexpert, Noriel, Jimmy Key sau Wittchen. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul companiei www.cwechinox.com.

 

Cushman & Wakefield, unul dintre liderii globali în domeniul serviciilor imobiliare comerciale, cu 52.000 de angajați în peste 60 de țări, ajută chiriașii, proprietarii și investitorii în optimizarea valorii activelor. Cu venituri de 10,2 miliarde de dolari, serviciile principale ale companiei sunt: consultanță în gestionarea activelor şi investițiilor, piețe de capital, închirieri, administrarea proprietăților, reprezentarea chiriașilor, servicii de proiect și evaluare. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul companiei www.cushmanwakefield.com

 

18 Gym Fitness & Beauty o misiunea sigură și bine instărită – „Credem într-o lume in care sportul este universal vizibil și care are un impact în a forma și disciplina noi comunitati.” Cu această afirmație, până în prezent au reușit să se remarce pe piața industrială, iar rezultatele membrilor comunității lor, sunt dovada că există adevăr. Sunt recunoscuți după designul unic al locațiilor și facilitățiile oferite membrilor prin aparatură performantă și calitativă. https://18gym.ro/ 

 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro