Local Stire

Secretarul General Adjunct al NATO, Mircea Geoană, își lansează cartea la Arad, sâmbătă, 11 mai 2024

09.05.2024 ⋅ 0 comentarii

COMUNICAT DE PRESĂ

 

 

Secretarul General Adjunct al NATO, Mircea Geoană, își va lansa sâmbătă, 11 mai 2024, la Arad, volumul „Bătălia pentru viitorul României. Gândurile unui român la vârful NATO", cu prilejul vizitei pe care o va efectua în acest municipiu.

 

În prima parte a zilei, înaltul oficial se va afla la  „Astra Arad”, cel mai mare producător de tramvaie, vagoane de călători și de marfă din România, fondat în anul 1891.   

 

La invitația ONG-ului „Cetatea Voluntarilor”,  Mircea Geoană va vizita o serie de obiective modernizate și dotate prin efortul acestei organizații. Este vorba de Secția de pediatrie și radiologie nou-născuți, de la Spitalul Matern din Arad, Sala de sport „Decebal” și Baza sportivă CSȘ Gloria, unde este programată  o plantare urbană de arbori.  

 

Momentul principal al vizitei va fi lansarea volumului „Bătălia pentru viitorul României. Gândurile unui român la vârful NATO", care va avea loc, începând cu ora 14.00, în Sala „Marii Uniri” a Palatului Comitatului, din Bd. Revoluției, nr. 81.

 

Lansarea de carte este organizată de Asociația Proiectul România 2030, România Renaște! și Editura Litera. În cadrul lansării, Mircea Geoană va participa la o conversație publică, la finalul căreia va susține o sesiune de autografe și va acorda declarații de presă.

 

  RSVP : office@ro2030.ro 

Informații suplimentare puteți obține accesând MirceaGeoana.roTwitterFacebookYoutube și LinkedIn.

fashiondays.ro