Stire

Se apropie Preselectia MISS ARAD, proiectul în cadrul căruia se decid finalistele concursului Miss Arad 2024

13.06.2024 ⋅ 0 comentarii


Pentru a se califica în finala, concurentele trebuie să participe la preselecția proiectului, care va avea loc in data de 20 iunie, în Atrium Mall- parter, programul fiind următorul: Ora 16:00 - Înregistrarea concurentelor ; Ora 18:00 - Începerea probelor selecției. În cadrul evenimentului, tinerele vor trece prin proba de interviu (autoprezentare) și asumarea statutului de finaliste.

În cadrul preselecției poate participa orice domnișoară, cu vârsta cuprinsă între 15 și 25 de ani, cu locuința din buletin în județul Arad, necăsătorită și să nu fie părinte.

Atenție: Înainte de preselecția care va avea loc la Atrium Mall, concurentele trebuie sa se înscrie pe site-ul missarad.ro, urmând să fie contactate de comitetul organizatoric, pentru validare în cadrul acestei etape, astfel, tinerele trebuie să completeze formularul de participare pe site-ul missarad.ro (secțiunea înscriere) până în data de  18 iunie 2023. În urma acestei etape, Comitetul organzatoric va selecta semi-finalistele pentru preselecția fizică, care va avea loc în data de 20.06.2024, la Atrium Mall Arad. 

Mai multe detalii despre participare și înscrieri pe www.missarad.ro. Contact și informații la numărul de telefon. 0742531043

Finala concursului Miss Arad va avea loc în prima parte a lunii august, la Vechiul Cazinou din Arad, iar până atunci, concurentele vor fi implicate în activități specifice: ședințe foto, voluntariat, educație pentru sănătate.

Participarea la proiectul Miss Arad nu presupune nici o taxă din partea concurentelor.

 

 

 


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro