Local

Continental Hotels oferă discount de 20% la rezervările directe prin campania #știupecineva

17.06.2024 ⋅ 0 comentarii

Vești bune din industria hotelieră! Continental Hotels anunță oferte speciale la cazările din hotelurile sale din țară: București, Oradea, Arad, Constanța, Sibiu, Târgu Mureș, Drobeta Turnu Severin și Suceava. 

Cel mai mare lanț hotelier românesc, Continental Hotels, anunță lansarea campaniei „știupecineva”, o continuare a campaniei de discounturi începută acum patru ani, cu scopul de a evidenția prețurile competitive pe care le are compania la rezervările directe, cât și echipa și valorile care stau în spatele acesteia. 

„De 33 de ani suntem pe piața din România. Suntem opțiunea corectă atunci când vine vorba despre servicii hoteliere și avem grijă de oaspeții noștri atunci când sunt departe de casă, astfel încât să se concentreze pe ceea ce este important pentru ei. În același timp, anticipăm cu pasiune nevoile lor și cu profesionalism răspundem prompt solicitărilor. De la poziționarea centrală și până la experiență culinară, facem tot posibilul să le oferim oaspeților tot ceea ce au nevoie, iar acest lucru se datorează faptului că ne îmbunătățim constant serviciile alături de o echipă valoroasă”, declară Radu Enache, CEO Continental Hotels. 

Campania vine ca o continuare a angajamentului de loialitate pe care lanțul hotelier îl are față de clienții săi. Astfel, cei care vor face rezervările direct prin hotel vor beneficia de o reducere de 20% la serviciile de cazare și din restaurant, discount ce va fi aplicat în momentul check-in-ului. În plus, în cazul în care gradul de ocupare permite acest lucru, se poate primi upgrade gratuit la un tip de cameră superior. La alegere, clienții pot opta și pentru Early check-in sau Late check-out. 

#știupecineva este atât o campanie de comunicare, cât și o campanie de recunoaștere a oamenilor din spatele Continental Hotels, a reușitelor acestora, a experienței lor profesionale și a culturii și valorilor companiei, toate parte dintr-o cultură organizațională eficientă, orientată nu doar către clienți, ci și către angajați. 

„Angajații Continental Hotels sunt oameni valoroși, oameni care pun pasiune în tot ceea ce fac. Mulți dintre ei ne-au fost alături în momentele cele mai grele din industrie și pentru asta le sunt foarte recunoscător. Nu este ușor să crești o echipă, cum nu este ușor deloc să ai oameni pe care să te poți baza atât în momentele bune, cât și în momentele mai provocatoare. De aceea, vreau să le mulțumesc colegilor mei că sunt aici zi de zi și că fac lucrurile să funcționeze la cel mai înalt nivel de profesionalism”, declară Radu Enache, CEO Continental Hotels. 

În cadrul campaniei de comunicare #știupecineva, angajații Continental Hotels sunt partenerii de încredere pe care clienții îi pot contacta pentru servicii hoteliere și cu ajutorul cărora pot beneficia de discounturi competitive.

Mai multe informații despre campanie se pot găsi în orice hotel Continental Hotels din România și pe siteul www.continentalhotels.ro

fashiondays.ro