Stire

Au fost date publicității rezultatele la Evaluarea Națională; intră AICI pentru a vedea ce medie ai obținut și notele celorlalți candidați

03.07.2024 ⋅ 0 comentarii


Ministerul Educației a dat publicității rezultatele obținute de elevii care au participat vara aceasta la Evaluarea Națională. Acestea pot fi consultate http://evaluare.edu.ro/.

Aruncând o privire pe tabelul aferent județului Arad ordonat în ordinea mediilor, putem observa că cea mai mare medie, 9,95, a fost obținută de un candidat de la Colegiul Național „Moise Nicoară” și unul de la Liceul Național de Informatică, ambii cu 9,90 la Limba romănă și 10 la Matematică. Locul al treilea a fost ocupat de un reprezentant sau o reprezentantă al/a Colegiului Național „Vasile Goldiș” cu media 9,90, care a luat 9,90 atât la Limba română, cât și la Matematică.

Pe de cealaltă parte, trebuie spus că cea mai mică medie, 1,40, a fost înregistrată la Școala Gimnazială Măderat, de un candidat sau o candidată care a reușit performanța să ia 1,80 la proba de Limba română și 1 la Matematică.

Intră AICI pentru a vedea ce medie ai obținut și care au fost rezultatele celorlalți participanți.


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro