Local

Streetball revine la Arad

29.08.2019 ⋅ 0 comentarii

În acest weekend va avea loc cea de-a treia ediție de streetball, o competiție semi-profesionistă de baschet care aduce la un loc mai multe echipe dornice să câștige titlul de campioni ai Streetball Arad 2019 .

Sâmbătă are loc ediția cu numărul trei a evenimentului Streetball Arad. Prin astfel de proiecte, municipalitatea dorește încurajarea sportului de masă. Proiectele sportive sunt investiții importante pentru viitorul Aradului. Vrem să familiarizăm copiii cu evenimentele sportive, să îi motivăm să lase deoparte tehnologia pentru câteva ore și să îi scoatem din casă, a declarat viceprimarul Aradului, Ionel Bulbuc.

În acest an Streetball vine cu o locație nouă. Evenimentul va avea loc pe un teren simbol al Aradului, terenul de baschet de la Colegiul Ioan Slavici, o locație consacrată pentru amatorii acestui sport. În cadrul competiției participă echipe din București, Timișoara, Oradea și de asemenea, am trimis invitații mai multor echipe din afara țării. Impelementăm cultura către sport și ne propunem să introducem copiii într-un mediu sănătos unde au ocazia să se dezvolte din toate punctele de vedere, a declarat Marcel Urban, managerul ICIM Arad.


Mulțumim pe această cale Primăriei Municipiului Arad pentru sprijinul oferit. Invităm toți arădenii pasionați de acest sport să participe la acest eveniment și să își susțină favoriții. Va fi o competiție interesantă având în vedere numărul mare de echipe înscrise, acesta depășind în momentul de față 20 de echipe, a spus Emanuel Mariş, reprezentant FCC.


Competiția va avea loc la ora 9:00 și va debuta cu niște meciuri demonstrative, iar de la ora 16:00 vor avea loc meciurile finale din cadrul turneului.

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ