Local

Fetiță de cinci ani omorâtă de un gard pe str. Constantin Brâncoveanu din Arad

30.08.2019 ⋅ 0 comentarii

Ieri seară, în jurul orei 19,30, o fetiță de cinci ani, din municipiu, a fost transportată la spital de membrii familiei, după ce un gard s-a prăbușit peste ea în timp ce se juca pe strada Constantin Brâncoveanu. Din cauza leziunilor, fetița a decedat.
Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală s.a.s.i. de ucidere din culpă, după cum ne-a relatat inspector șef Claudia Iuga, din partea IPJ Arad. Ieri seară, în jurul orei 19,30, o fetiță de cinci ani, din municipiu, a fost transportată la spital de membrii familiei, după ce un gard s-a prăbușit peste ea în timp ce se juca pe strada Constantin Brâncoveanu. Din cauza leziunilor, fetița a decedat.
Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală s.a.s.i. de ucidere din culpă, după cum ne-a relatat inspector șef Claudia Iuga, din partea IPJ Arad.

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ