Local

Un bătrân din Arad nu s-a lăsat intimidat de hoţ; vezi ce a făcut

03.09.2019 ⋅ 1 comentarii

Un bătrân în vârstă de 69 de ani care a fost victima unui furt nu şi-a pierdut cumpătul şi a acţionat exemplar pentru a-şi putea recupera bunurile furate.

n data de 31 august, un bătrân a apelat prin numărul unic de urgenţă 112 şi a solicitat intervenţia poliţiştilor deoarece acesta ar fi fost victima unui furt. Un tânăr de 27 de ani i-a furat borseta bărbatului de 69 de ani după care acesta a luat-o la fugă. În acel moment bătrânul s-a urcat pe bicicletă şi a pornit în urmărirea hoţului, în timp ce acesta le comunica în timp real locaţia sa. 

Victima a urmărit bărbatul pe bicicletă, furnizând în același timp, prin 112, semnalmentele autorului, care între timp a reușit să se urce într-un tramvai care se deplasa în direcția U.T.A. Polițiștii sosiți în zonă au oprit tramvaiul între stații și în baza informațiilor primite de la dispecerul 112 au depistat bărbatul în tramvai, care a fost condus la sediul I.P.J. pentru audieri și luarea măsurilor legale, au declarat reprezentanţii IPJ Arad. Pe numele bărbatului de 27 de ani a fost deschis un dosar penal pentru furt.

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
11.09.2019 21:29
Misu
Super tare, felicitari politistilor! Daca ar fi peste tot asa nu am ajunge la tragedii.