Economic

Prin CEC - Credite pentru IMM-uri din surse BERD si UE

13.10.2006 ⋅ 0 comentarii

Ieri, a avut loc lansarea programului ?SME Finance Facility?  const?nd ?n credite pentru IMM-uri din surse BERD şi UE, derulate prin CEC.
Creditele pot fi folosite pentru investiţii ?n echipamente şi imobile, proiecte noi, pentru modernizarea şi extinderea afacerilor existente, pentru asigurarea unui capital de lucru  necesar activităţii de producţie şi servicii.
Perioada de creditare  este de la una la 12 luni pentru capital de lucru, ?ntre 1 şi 48 de luni pentru investiţii, iar perioada de graţie acordată este de maximum şase luni.
Beneficiari ai acestui tip de credit pot fi ?ntreprinderile mici şi mijlocii, microintreprinderile, persoanele fizice autorizate, asociaţii familiale, sau alte entităţi constituite şi ?nregistrare. Condiţiile impuse sunt acelea ca solicitantul să aibă  maximum 100 de angajaţi şi să aibă o cifră de afaceri anuală de maximum 7 milioane de euro sau active totale de maximum 5 milioane de euro.
Valoarea maximă a creditului acordat este de 125.000 Euro.
De asemenea, recent, CEC a lansat pe piaţă cardul business, destinat persoanelor juridice şi cardul de credit CEC destinat persoanelor fizice.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: Madiana Mican ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro