Local

Hydro vinde fabrica românească de extrudare către Hammerer Aluminium Industries

13.09.2019 ⋅ 0 comentarii

Imagine: La sesiunea de informare și dezbatere din 10 septembrie, conducerea i-a informat pe angajați despre tranzacție; de la stânga la dreapta: Mauro Spizzo, VP East Europe (Hydro), Bruno D’hondt, Director al Extrusion Europe (Hydro), Cornel Lina, MD România (Hydro), Rob van Gils, Director General Executiv HAI Group.

Hydro a semnat un contract cu Hammerer Aluminium Industries (HAI) pentru vânzarea Hydro Extrusion SRL, fabrică de extrudare situată în România.

Decizia de a vinde Hydro Extrusion SRL face parte din evaluarea generală a Extruded Solutions, care are ca scop optimizarea și eficientizarea portofoliului.

Hydro Extrusion SRL face parte din segmentul de activitate Extruded Solutions a Hydro și are în jur de 200 de angajați, care produc aproximativ 20.000 mt de profile extrudate pe an, în principal pentru industria construcțiilor.

Hammerer Aluminium Industries este un furnizor de top de produse de aluminiu extrudate, care are sediul în Ranshofen, Austria și deține alte cinci centre în Germania și România.

Pentru HAI, investiția în Chișineu-Criș este de importanță strategică, din moment ce HAI își extinde lanțul din România, unde, din 2010, funcționează o fabrică de reciclare în Sântana, în apropiere de Arad.

 Contact presă:

Elfriede Dicker, Asistent Management și Marketing
Hammerer Aluminium Industries Holding GmbH
 +43 664 884 61096

elfriede.dicker@hai-aluminium.com

Cornel Lina, Director General
Hydro Extrusion S.R.L
 +40 730 096 129

Cornel.lina@hydro.com

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ