Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Gala Persoanelor cu Dizabilități, ediția a III-a

Gala Persoanelor cu Dizabilități, ediția a III-a
Comentează 0

În seara de marți, 22 octombrie, s-a desfășurat cea de-a III-a ediție a Galei Persoanelor cu Dizabilități, organizată de Dgaspc Arad. Evenimentul a fost organizat la Filarmonica de Stat Arad și a reunit în atenția opiniei publice persoane cu diverse dizabilități din județul nostru, oameni speciali care reușesc să fie un exemplu pentru noi toți, reprezentanți ai ONG-urilor implicate în susținerea și respectarea drepturilor persoanelor cu handicap, autorități locale și specialiști ai instituțiilor care lucrează în slujba beneficiarilor din sistemul public.

"Ne-am dorit ca împreună să reușim să transmitem comunității arădene un mesaj unitar, să spunem NU discriminării, să învățăm unii de la ceilalți ce înseamnă cu adevărat o societate incluzivă.

Toți cei care au fost în această seară alături de noi ne-au transmis încrederea că împreună vom reuși să ducem la bun sfârșit proiectele ce fac din societatea arădeană una mult mai deschisă și atentă la nevoile persoanelor cu dizabilități.

Mulțumim Lidia Leahu și Asociației Abilidy, Integra Arad, Adrian și Veronica Benchea, Adrian Petcu, Aurelia Marc, Ovidiu Martin și copiilor speciali ai Școlii Rază de Soare-RCE Speranța Copiilor, Ricardo Caria. De asemenea, mulțumirile noastre se îndreaptă spre Înaltpreasfințitului Timotei, Arhiepiscopul Aradului, reprezentanții mediului ONG, ai instituțiilor publice din municipiul și județul Arad.", declară reprezentanții DGASPC Arad.

Galerie foto (136)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite