Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Accident cu trei victime, la Ineu / UPDATE: Cele trei persoane au fost rănite ușor

Un accident rutier s-a produs în orașul Ineu, str. Avram Iancu colț cu str. Horia, în care au fost implicate două autoturisme, care aveau în total patru ocupanți. Toate persoanele erau conștiente, nerămânând încarcerate. Inițial s-a menționat că doar o victimă necesită îngrijiri medicale. La nivelul Serviciului Județean de Ambulanță Arad, se alocă echipajul EMU-A Ineu.

Accident cu trei victime, la Ineu / UPDATE: Cele trei persoane au fost rănite ușor
Comentează 0

Update 1 Cele trei persoane au fost rănite ușor

În ziua de 11 Ianuarie 2022, în jurul orei 11,25, în Ineu a avut loc un eveniment rutier. Coliziunea a avut loc între două autoturisme, conduse de o femeie de 38 de ani, din Ineu, respectiv o femeie de 45 de ani, din Chisindia. În urma evenimentului rutier au fost transportate la spital, pentru evaluare medicală, 3 persoane, care nu au necesitat alte îngrijri sau internare. Evenimentul rutier este clasificat ca tamponare de Poliție.


Ajunși la locul solicitării, paramedicii au constatat că în urma impactului, au rezultat trei victime, conștiente și stabile. Toate cele trei victime au fost transportate la camera de gardă a Spitalului Ineu

O femeie de 52 de ani a suferit un traumatism la mâna dreaptă, o femeie de 55 de ani a suferit un traumatism cranio-cerebral fără pierdere de cunoștință și un bărbat de 64 de ani a suferit un traumatism toracic. 

 


Scrie un comentariu

trimite