Cetatenesti

Aradenii - multumiti de activitatea lui Traian Basescu

10.02.2007 ⋅ 0 comentarii

Pornind de la cel mai discutat subiect atât în rândul parlamentarilor români cât şi în rândul cetăţenilor, şi anume suspendarea din funcţie a preşedintelui, întrebarea pe care le-am adresat-o arădenilor în sondajul nostru de astăzi a fost următoarea: „Dacă mâine aţi fi chemaţi la vot, aţi vota pentru sau împotriva suspendării preşedintelui Traian Băsescu?” Iată ce ne-au răspuns oamenii cu care am stat de vorbă:

Sidor Curtuiuş, agricultor: „Aş vota ca preşedintele să mai rămână în funcţie. Mie unul îmi place de el, face treabă bună. Îmi pare rău însă că toţi sunt pe el ca şi câinii, nimeni din colegii lui de Parlament nu-l suferă şi nu înţeleg de ce, e un om de milioane!”
Nemeta Eva, pensionar: „Sincer nu sunt hotărâtă ce aş face! Ştiţi cum e cu noi pensionarii, nu ne mai prea interesează de ce se întâmplă în ţara asta, căci oricum nimeni nu ne mai bagă în seamă. Şi mai mult decât atât, eu una nu am avut niciodată de-a face cu Băsescu, nu i-am cerut ajutorul, nici nu am urmărit activitatea dânsului, aşa că, nu ştiu cum aş proceda.”
Moca Elisabeta, muncitoare: „Eu l-aş mai vota pe Băsescu şi de zece ori de acum înainte dacă ar fi nevoie. Sunt foarte mulţumită de activitatea lui, şi mai ales de felul lui de a fi. Îmi place foarte mult de el!”
Moţ Daniel, fără ocupaţie: „Nu ştiu ce să vă spun, sunt indecis. Poate aş vota pentru, poate nu. În momentul de faţă ar trebui să mă gândesc mai bine dacă preşedintele ar mai merita o şansă sau nu…”
Anonim: „Eu unul nu aş mai vota pe nici un român, nu sunt mulţumit de nimeni. Toţi preşedinţii pe care i-am avut m-au dezamăgit. Şi, nu cred că numai pe mine personal, ci pe întreaga ţară. Nici unul nu e mai bun şi mă repet, nici unul nu ar merita funcţia de preşedinte. Nu mai am încredere nici în persoana mea, dar în alţii…”
Fărcuţ Mirela, muncitoare: „Nu îmi place absolut deloc de el, nu a făcut nimic concret pentru români, numai vorbe goale atât. Nu ne ajută cu nimic, murim de foame în România. Bineînţeles că aş vota pentru suspendarea acestuia!”
I.P., pensionar: „Da, aş vota împotriva suspendării! Îmi place de Băsescu pentru că are curaj să spună lucrurilor pe nume. Rezolvă totul cu diplomaţie, nu se fereşte de absolut nimic şi are curaj în tot ce face. Aş vrea să vă mai spun că Iliescu este un hoţ, un prefăcut şi nu merită absolut nimic din partea românilor!”
Ilie Rus, electrician: „Da, categoric că aş vota pentru ca el să rămână în continuare preşedinte. Îmi place foarte mult de el. E ambiţios şi e cel mai corect dintre toţi preşedinţii care i-a avut România.”

Sursa: Informatia Aradului

Autor: Ana-Maria Stoica, Claudia Unta ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro