Cetatenesti

Localurile si cluburile de noapte aradene ? pline pana la refuz

19.02.2007 ⋅ 0 comentarii

După o săptămână grea de muncă, stres şi nervi, ce poate fi mai frumos decât o relaxare totală pentru câteva ore într-unul din cluburile de noapte din Arad. Vineri şi sâmbătă sunt de regulă zilele în care toate barurile şi localurile din oraş sunt luate cu asalt de sute de arădeni. După ora 20.00 de exemplu,  abia că mai poţi găsi o masă liberă la unul din zecile de baruri care împânzesc centrul Aradului.
O ieşire în oraş – câteva sute de lei
Ofertele sunt multe, ai de unde alege! Fie un local select, cu muzică fină, fie un club zgomotos unde basul muzicii house îţi surzeşte timpanul! Numai bani să fie! O ieşire de week-end însă îţi poate goli buzunarul. Pentru majoritatea dintre noi, ar trebui ca o săptămână întreagă să nu cheltuim nimic pentru a ne permite o seară la un club. De ce? Pentru că, numai intrarea într-un local care se respectă este 10 lei, preţ care nu include nimic altceva, vreun pahar de votcă de exemplu, sau un suc… O masă într-un club şi ea poate depăşi 20 de lei, depinde unde este poziţionată. Unde să mai adăugăm că un suc nu poate fi cumpărat sub 5 lei, o bere să zicem 7 lei iar dacă pretenţiile clienţilor cu bani cresc, există şi oferte pe măsură. Sticle de vin rafinat care depăşesc 60 de lei, cockteilu-ri sofisticate care îţi golesc buzunarele  cu cel puţin 20 de lei. Ei bine, după un mic calcul putem trage concluzia: o distracţie pe cinste poate ajunge la echivalentul unui salariu minim pe economie. În pofida acestui fapt, tineretul arădean nu se dă înapoi când vine vorba de distracţie.
Nebunie totală!
Sâmbătă seara de exemplu, nu aveai loc la nici un bar din centrul oraşului, iar în cluburi, nu mai vorbim. Sute de arădeni, de toate vârstele, se călcau în picioare. Cu fluierele în gură, dansau cât îi ţineau puterile, pe boxe, pe scări, pe mese… house, hip-hop, dance, disco, ce mai contează? Muzică să fie, că buna dispoziţie vine pe parcurs. Cât despre bugetul tinerilor după o astfel de seară incendiară, rămâne de văzut! Pentru unii nu e problemă că doar are mama şi tata, pentru alţii însă, urmează încă o săptămână fără nici un şfanţ în buzunar. Oricum, important este că ne-am distrat pe cinste…

Sursa: Informatia Aradului

Autor: A.M. Stoica ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro