Cetatenesti

?Tiganie curata intre Presedinte si Guvern!?

23.02.2007 ⋅ 0 comentarii

Cel mai controversat subiect din ultimele zile rămâne scandalul permanent dintre preşedintele Train Băsescu şi premierul Călin Popescu Tăriceanu. În acest context, în sondajul nostru de astăzi i-am întrebat pe arădeni ce părere au despre această dispută care pare să nu se mai sfârşească?

Gottek, pensionar: „Ţigănie curată, asta se întâmplă în parlament. Şi ne putem aştepta la altceva din partea preşedintelui, care de profesie este marinar? Tăriceanu este ceva mai inteligent, dar nu cu mult. Din moment ce amândoi s-au compromis la nişte bileţele… Cum să conducă ţara aşa oameni? Suntem de toată jena, dar nu avem, ce face!”
Steie Gheorghe, pensionar: „Am o părere cât se poate de rea. Este absurd ce se întâmplă, în toată politica, în toată ţara, este groaznic! Nu ştiu dacă şi în alte ţări se întâmplă ca la noi, dar cred totuşi că românii întrec orie măsură de bun simţ. Este de nedescris… nu am cuvinte. Într-un final se vor muşamaliza lucrurile de la sine, căci aşa se întâmplă de fiecare dată. La început fac o vâlvătaie mare iar mai apoi, hârtie peste hârtie se acoperă totul.”
Anonim: „Nu se încadrează cu poziţiile şi cu nivelul în care se găsesc atât preşedintele cât şi premierul. Astea sunt greşeli care nu ar trebui să apară în public. Finalul acestei dispute cine credeţi că îl va îndura? Tot noi românii, ţara va suferi foarte mult!”
Brence Florinel: „Ca într-o casă, când conduc doi stăpâni, unul trebuie să cedeze, aşa se întâmplă şi în cazul celor doi. Dar e o mică diferenţă, în cazul preşedintelui şi a premierului, nici unul nu va ieşi învingător căci nici unul nu cedează. Dar poate, poate, o să câştige Partidul Democrat. Aşa s-au aruncat zarurile în 2004, şi o să se respecte, asta înseamnă joc politic!”
Laurean M., pensionari: „Sunt nişte ţigani, nu şefi de stat! Să meargă amândoi la şatră căci acolo e locul lor, nu în conducerea ţării, căci ne fac de râs. Nu au decât să se certe la şatră…Dacă Băsescu e preşedinte mă întreb atunci de ce îl admite pe premier mincinos şi invers. Se vor certa şi în continuare dar, într-un final se vor împăca că doar amândoi sunt nişte hoţi.”
Ciucuriţă Maria, pensionar: „Sunt foarte tristă de ce am urmărit la televizor în ultimele zile. Suntem de toată jena cu aşa oameni în conducerea ţării car nu fac altceva decât să se înjure ca la uşa cortului. Cred că numai pe cale amiabilă bazată pe inteligenţă şi înţelepciune se vor putea rezolva lucrurile!”

Sursa: Informatia Aradului

Autor: Ana-Maria Stoica, Claudia Unta ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro