Cetatenesti

Dor de primavara

26.02.2007 ⋅ 0 comentarii

Asta au dovedit arădenii în acest sfârşit de săptămână! Vremea bună de afară a făcut ca cei mai mulţi dintre noi să profităm de razele soarelui fie pentru o scurtă plimbare fie pentru un raid prelungit prin magazine.
Astfel sâmbătă pe la orele prânzului, centru oraşului era plin de oameni care treceau alene pe trotuarele de pe bulevardul Revoluţiei, de la cupluri de îndrăgostiţi, până la pensionari dornici să schimbe impresii.
Pe lângă vremea bună, probabil că şi reducerile oferite încă de anumite magazine au scos lumea din casă, alături de apariţia noilor colecţii pentru primăvară vară. Cert este că mulţi dintre cei pe care i-am surprins la plimbare aveau asupra lor semne ale cumpărăturilor făcute.
Aceeaşi densitate de populaţie a putut fi observată şi în parcurile de pe Malul Mureşului sau chiar pe mal. Bunici şi părinţi îşi supravegheau nepoţii, respectiv copiii gălăgioşi şi puşi pe joacă. Asta în cazul în care aceştia puteau merge! Dacă nu, umerii taţilor sau coşul cărucioarelor au reprezentat o alternativă extrem de gustată de cei mai mici dintre arădeni.
În ceea ce-i priveşte pe adolescenţi, aceştia au luat cu asalt platoul din faţa Palatului Administrativ, cu rolele în picioare sau călare pe placa skate board-ului.
Chiar dacă la orele prânzului prezenţa lor acolo a fost una timidă, mai spre după-amiază, numărul celor dornici de o „tură“ pe role a crescut vertiginos. Aşa cum ne-am obişnuit deja, prezenţa lor acolo este una constantă şi din ce în ce mai numeroasă, de cum dau primele raze de soare, până înspre toamnă târziu.
Chiar dacă acest subiect a mai fost abordat, fără prea multe reacţii din partea autorităţilor locale, poate, până la urmă, acestea vor găsi totuşi o soluţie pentru pasionaţii de astfel de sporturi!
În concluzie, sfârşitul de săptămână a dovedit că arădenilor le este dor de primăvară, de vremea bună şi de plimbări, profitând din plin de temperatura destul de ridicată înregistrată dar şi de soarele care le-a zâmbit.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: Claudia Adjudeanu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro