Cetatenesti

?Romania ? o tara condusa de hoti!?

01.03.2007 ⋅ 0 comentarii

Pornind de la faptul că în ultima perioadă, primii doi oameni din Stat şi anume preşedintele Traian Băsescu, respectiv premierul Călin Popescu Tăriceanu, nu-şi mai vorbesc şi mai mult decât atât, se ignoră reciproc, întrebarea pe care le-am adresat-o arădenilor în sondajul nostru de astăzi a fost următoarea: „Credeţi că mai funcţionează instituţiile de stat din România?”

F. Alexandru, pensionar: „Eu unul nu mă prea ocup cu politica şi nici nu prea ascult la televizor ce se mai întâmplă în Parlament. Am auzit însă, aşa fugitiv, de disputele care par să nu se mai termine între preşedinte şi premier. Sunt de toată ruşinea, în mod normal nu ar trebui să mai funcţioneze instituţiile Statului. Atât vă pot spune.”
Petru Detelean, pensionar: „Ce se vede la televizor cred că spune totul. Cei doi sunt într-o continuă ceartă, iar noi poporul suferim. Nu ştiu cât de bine mai funcţionează instituţiile statului! Eu zic că din ce în ce mai rău. Treburile nu merg spre bine, încă de sus, de la ei! Pensiile sunt mici, iar nivelul de trai tot mai scăzut.”
Anonim: „Într-o familie când între un soţ şi o soţie treburile nu decurg normal, este armonie, este înţelegere? Există cooperare, realizare? Cam aşa ceva se întâmplă şi în cazul celor doi. Prin urmare, bineînţeles că instituţiile statului nu mai au cum să funcţioneze în condiţii normale!”
Borteş Emanuel, pensionar: „Nu aş putea să vă răspund la această întrebare… Eu în prezent mă ocup mai mult cu biserica, nici de cum cu politica. După cum văd eu lucrurile, cei doi ar trebui să meargă pe aceeaşi linie, nu e normal ce se întâmplă, şi bineînţeles că de la acest lucru se strică totul. Vă spun sincer că era mult mai bine pe vremea lui Ceauşescu. Şi într-o casă de exemplu dacă sunt zece persoane, dintre care doar unul produce, apar neînţelegeri şi dispute!”
Ilie Gheorghe, pensionar: „Numai dacă va veni la conducere Vadim Tudor, atunci vor funcţiona din nou instituţiile statului aşa cum ar trebui. Domnul Vadim o să le dea clasă la toţi hoţii care sunt acum în conducerea ţării. O să confişte de asemenea şi toate vilele parlamentarilor care sunt construite pe spatele şi truda noastră, a românilor.”
Vlaicu Ioan, pensionar: „Dacă le-ar veni mintea la cap, atunci da, ar funcţiona instituţiile statului. Dar, în aceste condiţii, nu va fi niciodată bine. Ţara noastră a fost păzită de câini, adică de securişti, iar acum sunt hoţii la putere.”

Sursa: Informatia Aradului

Autor: A. Stoica, C. Untaru ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro