Cetatenesti

?Aradul - un oras mort fara Strandul Neptun!?

15.03.2007 ⋅ 0 comentarii

Garda de Mediu ameninţă Gospodărirea Comunală că nu va permite deschiderea Ştrandului Neptun, dacă aceasta nu va rezolva problema canalizării. În acest context, întrebarea pe care le-am adresat-o arădenilor în sondajul nostru de astăzi a fost următoarea: „Cum credeţi că va arăta o vară fără Ştrandul Neptun?”

Nica Valentin, student: „Cum să arate? Foarte urât, bine nu are cum să arate. Ştrandul e ştrand şi toată lumea ştie acest lucru. Nu se poate să nu se deschidă, arădenii nu vor mai avea unde să meargă! Pentru unii cărora bugetul nu le permite un concediu la Marea Neagră, mai mult ca sigur că vor opta pentru Ştrandul Neptun. Aşa că, nu este posibil aşa ceva…”
Boran Andreea, consilier juridic: „Nu vreau să-mi imaginez. Ştrandul Neptun este singurul loc unde mai poţi merge vara în Arad. Fără el, oraşul ar fi ca mort.”
Stoicici, student: „Nu prea poţi spune că va fi vară atunci. Pe de-o parte şi Garda de Mediu are dreptate, fără canalizare nu poate funcţiona. Dacă apa nu este curată, nu este filtrată în mod regulat, bineînţeles că pânza freatică nu o să mai fie curată. Tocmai de aceea, nu vom putea numi o vară fără Ştrand!”
Alex B., elev: „Cel mai urât lucru care se poate întâmpla vreodată. Nu se poate ca Ardaul să rămână fără Ştrand! Foarte des merg la ştrand, atât ziua la baie, cât şi seara, nu ştiu unde vom mai merge în vacanţa de vară dacă acesta se va închide. Nu ştiu de unde până unde a pornit această decizie, dar nu e corect. Ar fi bine să se rezolve din timp problema aceasta cu canalizarea, să nu avem surprize neplăcute peste o lună de zile…”
Mocoi Flavius, elev: „Este absurd, sunt nebuni cei care vor să închidă Ştrandul. Nu se poate aşa ceva. Şi noi, arădenii nu vom permite să rămânem fără singurul loc de distracţii din Arad. Unde altundeva mai putem merge? Numai Ştrandul mai e ceva de capul lui şi ne mai scoate din monotonia zilnică.”
Popa Elena, muncitoare: „Cu toate că nu locuiesc în Arad, am auzit că foarte multă lume frecventează Ştrandul pe perioada verii. Nu cred că este posibil aşa ceva, trebuie neapărat să se rezolve această problemă. Arădenii vor fi foarte supăraţi, cu siguranţă.”

Sursa: Informatia Aradului

Autor: Ana-Maria Stoica, Claudia Unta ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro