Sport

Ritm englezesc pentru UTA

22.03.2007 ⋅ 0 comentarii

Liga Profesionistă de Fotbal a dat publicităţii programul complet a etapelor a 25-a, a 26-a şi a 27-a din Liga I, comasate pe o perioadă foarte scurtă în condiţiile în care între ele se regăseşte o „intermediară“ şi sărbătorile de Paşti.
UTA va trebui să facă un adevărat tur de forţă, urmând să joace cu o frecvenţă englezească, joi-marţi-vineri, programul alb-roşiilor fiind următorul: Etapa a 25-a: joi, 5 aprilie, ora 16: UTA - Poli Iaşi (Telesport); Etapa a 26-a: marţi, 10 aprilie, ora 17: CFR Cluj - UTA (Naţional TV); Etapa a 27-a: vineri, 13 aprilie, ora 16: UTA - Oţelul Galaţi (Telesport).
În aceste condiţii este foarte important ca Marius Lăcătuş să aibă cât mai puţine probleme de lot, un semn bun fiind reintrarea în teren a celor accidentaţi. Dacă Diogo Andrade a revenit pe gazon, el evoluând la finalul meciului cu Dinamo, Norbert Varga va fi şi el apt de joc încă de la partida cu Gloria Bistriţa. Acelaşi verdict este dat de staff-ul medical al „Bătrânei Doamne“ şi în cazul celuilalt jucător portughez, Edson, singurul care va trebui să mai stea în afara terenului încă aproximativ două-trei săptămâni fiind Lucian Todea.
Veşti bune şi pentru Laszlo Balint, suspectat iniţial după meciul de duminică de o ruptură la nivelul muşchilor inghinali. Fundaşul UTA-ei a făcut o ecografie acasă, la Braşov, constatându-se că este vorba doar de o simplă inflamaţie a muşchilor. În condiţii normale acesta ar trebui să revină la antrenamente la sfârşitul acestei săptămâni, având toate şansele să poată evolua la Bistriţa. Stojanovic şi Hidişan au acuzat şi ei dureri musculare după partida împotriva „câinilor“, dar este posibil sa fi fost vorba, ca şi în cazul lui Mihuţ, doar despre crampe, datorate efortului.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: Florin Coita ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro