Cetatenesti

?Presedintele a gresit caci a incercat sa demaste adevarata fata a parlamentarilor!?

21.04.2007 ⋅ 0 comentarii

Şi în sondajul nostru de astăzi am rămas pe aceeaşi undă: permanentul scandal din politică. Întrebarea pe care le-am adresat-o de această dată arădenilor a fost următoarea: „De ce preşedintele suspendat al României, Traian Băsescu nu s-a dovedit a fi un om de onoare şi nu a demisionat la cinci minute după ce a fost suspendat din funcţie, aşa cum a promis?” Iată care au fost răspunsurile oamenilor cu care am stat de vorbă:

Petru Gherman, dascăl: „El nu şi-a dat demisia dintr-un motiv foarte bine determinat. El a ameninţat parlamentarii că va face un act normativ prin care să nu se mai permită să candideze. Acesta este motivul, altul nu-l văd. Iar în ceea ce priveşte promisiunile politice, eu nu cred în ele. Băsescu este un om de cuvânt şi merită să fie susţinut. Eu unul zic că a greşit pentru că a început războiul cu toţi deodată astfel şi i-a ridicat pe toţi în cap. ”
Anonim: „Nu mă preocupă politica, aşa că, nu sunt curios de ce se întâmplă la ei în ogradă!”
Topciob Ioan, inginer: „A încercat prin metode personale să realizeze ce şi-a propus. Ştie dânsul de ce a acţionat aşa. Este singurul preşedinte responsabil pe care l-a avut România vreodată şi să ştiţi că s-a gândit bine până a făcut acest pas. Ştie el ce anume are în cap. Cei care l-au suspendat din funcţie nu sunt oameni corecţi… asta cred eu.”
Bornar Ioan, lăcătuş: „A fost suspendat pe nedrept. Traian Băsescu prin ce a făcut şi-a aprins singur paie în cap. A avut curajul să demaşte adevărata faţă a parlamentarilor, de aceea acum plăteşte pentru o realitate. Este păcat ce se întâmplă. Acum putem vedea cine este de fapt în fruntea României…”
Avram Mihai, pensionar: „Acest preşedinte a încercat să elimine corupţia şi tot ce există rău în România. Pentru mine Băsescu este omul care poate scoate ţara din prăpastie. Şi pentru că nu a fost de acord să fure cot la cot cu ceilalţi colegi din Parlament, a fost eliminat din schemă. El vrea binele poporului. Cei din Parlament trebuie demişi. Pentru toată viaţa ar trebui să rămână preşedinte!”
Cioflec Maria, pensionar: „Sunt atâtea speculaţii şi au avut loc atâtea bârfe căci eu una nu mai ştiu ce să cred. M-au dezamăgit absolut toţi cei din conducere. Situaţia în sine, haosul prin care trece România este de neimaginat!”

Sursa: Informatia Aradului

Autor: Ana-Maria Stoica, Claudia Unta ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro