Cetatenesti

Cum vor petrece aradenii ziua de 1 Mai?!

27.04.2007 ⋅ 0 comentarii

Mai sunt doar câteva zile până când românii vor sărbători 1 Mai. De regulă, în această zi se obişnuieşte să se facă o ieşire la pădure, la iarbă verde. În acest context, am încercat să aflăm care sunt opţiunile arădenilor pentru această zi, unde anume preferă ei să-şi petreacă 1 Mai muncitoresc.

Ana Paşca: „Am liber de 1 Mai şi mai mult ca sigur că voi pleca cu familia la ţară. Cam asta facem în fiecare an. De regulă ce îmi doresc aia şi fac. Nu cred că mi-aş dori să petrec altfel această minunată zi, decât cu familia.”
Ovidiu Popovici, medic: „Eu o să merg la pădure cu prietena mea, ca în fiecare an. Am liber de la serviciu, şi sunt foarte încântat. Sper să petrec o zi cât se poate de plăcută!”
Ovidiu Ciurdariu, consilier juridic: „Patronul ne dă liber de 1 Mai şi o să profităm de acest lucru ca să mergem la iarbă verde. Din fericire serviciul îmi permite orice, am timp liber ori de câte ori vreau. Sper să petrec o zi cât se poate de frumoasă, mai ales că temperaturile de afară ne vor permite acest lucru, să sperăm…”
Buftea Remus, construcţii: „Eu unul o să fiu plecat în Franţa de 1 Mai. Sincer, mi-aş dori să fiu în ţară, alături de familie şi prieteni, însă acest lucru nu va fi posibil. Munca nu-mi permite.”
Violeta Trânc, elevă: „O să plec la iarbă verde, la pădure… cred că la Şoimoş. Îmi place foarte mult zona, am mai fost şi cred că în acest an vom merge din nou.”
Francisc Ciureac, pensionar: „Eu o să stau acasă, la ţară adică şi o să mă odihnesc. Nu văd ce altceva aş mai putea face la vârsta mea. La pădure nu am de gând să merg pentru că nu mai sunt la vârsta la care să mai am chef de distracţii sau alte drumeţii.”

Sursa: Informatia Aradului

Autor: Ana-Maria Stoica; Claudia Unta ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro