Sport

?Jocul cu Ceahlaul poate hotari cea de a patra retrogradata?

28.04.2007 ⋅ 0 comentarii

* declară Marius Lăcătuş

O întâlnire scurtă şi axată doar pe subiect, aşa poate fi caracterizată conferinţa de presă săptămânală da de la Clubul UTA, la care, spre deosebire de săptămâna trecută, a fost prezent doar Marius Lăcătuş.
„Jocul cu Ceahlăul poate hotărî în mare măsură cea de a patra retrogradată, iar un rezultat bun sperăm să mai diminueze supărarea pe care am pricinuit-o suporterilor şi ruşinea de a nu obţine nici o victorie în unsprezece etape. Victoria ar asigura în mare parte atingerea obiectivului, tocmai de aceea am apelat la toţi jucătorii valizi, cu care am intrat în cantonament. Lipsesc doar vechii accidentaţi şi Tudor, suspendat. Sunt puţin supărat pe el pentru cartonaşul luat gratuit la Urziceni. Mi-a mărturisit că i-a spus în acea fază lui Balaj că ar trebui să le dea roşu la gazde să-i mai potolească. În fine, nu contează ce a fost.“ a declarat acesta.
„Nu mă interesează arbitrajul, nu mă interesează prea mult cine lipseşte sau nu de la Ceahlăul, important e să ne facem noi datoria, pentru că deocamdată noi ne suntem cei mai periculoşi adversari.
Voi reţine pentru acest meci 20 de jucători, urmând ca mâine să mă pronunţ şi în privinţa lui Varga, cât şi a portarului pe care îl voi titulariza.
Sper ca duminică după meci să nu trebuiască să mergem iar acasă şi să ne uităm la televizor rugându-ne ca şi contracandidatele noastre să obţină rezultate negative. Nu mai vreau aşa ceva pentru că mi-e ruşine de conducătorii acestui club, care, lucru rar întâlnit, au fost mereu alături de jucători, alături de echipă, chiar dacă rezultatele negative s-au tot adunat. Cum mi-e ruşine şi de suporteri, dacă aş ieşi în oraş ar trebui să o fac cu capul în piept. Sperăm din tot sufletul ca duminică să le aducem o bucurie…“ a mai precizat tehnicianul „Bătrânei Doamne“.
Partida UTA – Ceahlăul Piatra Neamţ este programată duminică, de la ora 15,45, urmând să fie arbitrată de „trio“-ul Sorin Corpodean (Alba-Iulia), Cristian Nica (Ploieşti), Cătălin Savu (Galaţi). Rezervă va fi  Tiberiu Lajos (Timişoara). Observatori: Octavian Goga (Braşov) şi  Corneliu Sorescu (Piteşti).
Intrarea la acest meci va fi liberă!

Sursa: Informatia Aradului

Autor: Florin Coita ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro