Social

Declaratia de venit trebuie intocmita pana la mijlocul lunii

05.05.2007 ⋅ 0 comentarii

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, pentru a veni în sprijinul contribuabililor - persoane fizice în îndeplinirea obligaţiilor declarative pentru anul fiscal 2006, a trimis prin poştă plicurile cu pachetul informaţional cuprinzând formularele de declaraţie de venit.
La nivelul judeţului Arad 20.000 de contribuabili au obligaţia depunerii declaraţiei speciale de venit. Pachetul informaţional cuprinde două formulare ale „Declaraţiei speciale privind veniturile realizate”, Ghidul de completare a formularelor, scrisoarea adresată contribuabililor, precum şi plicul destinat trimiterii de către contribuabili a declaraţiei de venit la organul fiscal.
„Recomandăm contribuabililor ca, înainte de a  completa formularele declaraţiei de venit să consulte Ghidul de completare primit. În cazul în care contribuabilii, după consultarea ghidului, mai au nelămuriri privind modul de completare a formularelor de declaraţie, pot solicita informaţii suplimentare, prin telefon sau direct, de la administraţia fiscală în a cărei rază teritorială îşi au domiciliul.   Contribuabilii sunt rugaţi ca după completarea formularelor de declaraţie de venit, să introducă un exemplar in plicul primit, păstrând celalalt exemplar. Plicul cu formularul declaraţiei completat se depune la oficiul poştal cel mai apropiat, de unde se primeşte o recipisă ca dovadă a respectării obligaţiei de declarare a veniturilor”, afirmă Călin Arusti, purtător de cuvânt al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Arad.
Pentru transmiterea, prin poştă, a declaraţiei de venit completată, recomandăm contribuabililor să utilizeze plicul cu indicaţia “CR” primit, acesta fiind un plic special, pentru care nu trebuie să achite taxele poştale. În cazul în care vor utiliza un alt plic, taxele poştale vor fi suportate de către contribuabili. Termenul limită de depunere a declaraţiilor de venit este data de 15 mai 2007.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: M. Mican ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro